Om Oss

Om OssVi är två bröder som äger TaxiPilen AB. Tillsammans har vi över 50 års erfarenhet av taxibranchen.


Mats har bott i Klågerup 1985-2008. Jan-Olof har bott i Klågerup sedan 1998.


Vi har för närvarande två stycken taxibilar som tar 8 passagerare var. Dessutom har vi samarbete med andra taxibolag som hjälper oss vid behov.


Vi kör alltid med fastpris för detta är det tryggaste för kunden. För en extra adress lägger vi till 50:-(om den inte är längst vägen) och om ni ber oss att vänta har vi en väntetaxa. Vi har inga andra extraavgifter för tex barnkudde, förseningar vid tåg eller flyg.


Efter att alltid ha varit anslutna till andra taxibolag har vi tröttnat på den vanliga taxibranchen, och beslutat att chansa på att starta helt eget. Genom att inte ha några anställda, samt att hålla så många kostnader som möjligt nere, kan vi hålla hyfsat låga priser. Vi sätter servicen i första hand och anser att det är väldigt viktigt med kundkontakt. Är vi beställda till en adress vid ett visst klockslag lämnar vi aldrig adressen, även om tiden har gått ut, utan att göra en grundlig undersökning (ringa mobilnummer, ringa på hus/trappuppgång e.dyl.). Vi håller koll på landningstider/ankomsttider om kunden kommer med flygplan eller tåg.


Det ska kännas tryggt att åka med oss, eller om man beställer oss för att hämta/lämna bekanta/kunder.


Välkomna


4 ÅR

15 OKTOBER

2015